Αδιάλειπτη συνέχεια, ποτέ δεν πεθαίνει…

Απο μικρά παιδάκια μαθαίνουμε την αδιάλειπτη συνέχεια, σε όλα παντού, δεν υπάρχει κενό δεν υπάρχει ο θάνατος,«Θανάτω θάνατον πατήσας»!

Πας σχολείο και μαθαίνεις οτι είσαι απόγονος της Εύας και του Αδάμ οι οποίοι ήταν απόγονοι του θεού, ο θεός δεν ήταν απόγονος κανενός και δεν έχει αρχή και τέλος -άναρχος- και δεν πειράζει που δε καταλάβαίνεις, δεν χρειάζεται να τα καταλαβαίνεις όλα. Πρέπει να καταλάβεις ομως πως  η γλώσσα που μιλάς υπάρχει γιατί κάποιοι αρχαίοι τη μίλησαν πρώτοι και επειδή ήταν η καλύτερη γλώσσα του κόσμου ακόμα την μιλάς και συ δεν έχει σημασία που δεν καταλαβαίνεις την αρχαία, η τέχνη υπάρχει γιατί οι αρχαίοι έλληνες την σκέφτηκαν, και η φιλοσοφία γιατί αυτοί οι ίδιοι κάθησαν και σκέφτηκαν, άμα ψάξεις και λίγο στο ίντερνετ θα βρεις οτι και τους υπολογιστές στην αρχαία ελλαδα πρώτα τους σκεφτήκαν άρα και το ιντερνετ συνέπεια των αρχαίων ήταν, η αρχιτεκτονική, η φυσική, η αστρονομία, τα μαθηματικά…εντάξει υπήρχαν και κάτι ασύριοι αιγύπτιοι και άλλοι τριτοκοσμικοί εκει πέρα, αλλά δεν έχουν σημασία, αυτοί δώσαν την πρώτη υλη , γιατί το χώμα που πατάς έχει ιστορία και όλα οφείλονται σε μια αδιάλειπτη συνέχεια, τα ίσια και τα στραβά, όλα συνδέονται όλα εξαρτιώνται και το ονομά σου αντιστοιχεί σε κάποιον, που έζησε πριν απο σένα, όχι μόνο το μεγάλο αλλά και το βαπτιστικό, σε έναν παπού και τέλος σε έναν άγιο, που φυσικά δεν θα φτάσεις ποτέ. Το περιθώριο αυτοσχεδιασμού είναι περιορισμένο…το μόνο που μπορείς να κανεις είναι οτι εκάναν και οι προηγούμενοι αλλά μην ελπίζεις να το κάνεις καλύτερα. Παραδείγματος χάρη, θα μπορούσαν ποτέ οι “Αναρχικοί” να ξεπεράσουν τον άναρχο θεό; Όχι! 

Η Ελλάδα είναι μια χώρα που υπάρχει για να ανάβει τα καντηλάκια σε ένα απέραντο νεκροταφείο, μεγάλων, τιτανογιγάντιων, αξεπέραστων, μοναδικών Ελλήνων! Μάνος Χατζηδάκης, Μελίνα Μερκούρη, Μαρία Κάλλας, Μίκης Θεοδωράκης, Τζένη Καρέζη, Κάρολος Κουν, Μανόλης Ανδρόνικος…μερικοί (αυτοί που νομίζετε οτι ζούν, απατάσθε).

Το υπουργείο πολιτισμού είναι η υπηρεσία φύλαξης του νεκροταφειου που βρίσκεται διάσπαρτο σε όλη την επικράτεια, Ακρόπολη, Αρχαία Ολυμπία, Δελφοί, Δήλος, Βεργίνα… μερικά μέρη.

Οφείλεις να σέβεσαι αυτό το κοιμητήριο γεμάτο μαρμάρινα κουφάρια, μνήματα παντού, ασφυκτικά, αποπνικτικά, ωφείλεις να τα σεβαστείς και να τα διαφυλάξεις, εις τον αιώνα των αιώνων αμήν!

Προσοχή κάθε πανσέληνο οι νεκροί ξυπνούν! agios_sokratis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s